foto13

Informatie

Hoe verloopt het productieproces?

Bij de productie van uw op maat samengestelde pakket, volgen wij steeds onderstaande procedure.

 1. Opmeten en tekenen
 2. In eerst instantie komen we langs om alle maten van uw gewenste artikel zorgvuldig op te meten en te noteren. Met gespecialiseerde software maken wij vervolgens een eigen uniek en nauwkeurig ontwerp. Dit persoonlijke ontwerp kan uiteraard steeds door u nagekeken en eventueel nog naar uw smaak aangepast worden.

 3. Constructie
 4. Bij Kris Matthijs kiezen we steeds voor kwaliteitsvolle en duurzame producten. Op die manier wordt een goede levenskwaliteit van uw pakket gegarandeerd. Uw product wordt met de nodige vakkennis vervaardigd. Zowel hoogtechnologische computertechnieken als nauwkeurig hand- en machinewerking komen aan bod bij het vormen van de onderdelen. Na het lassen worden de producten ook volledig opgekuist, zodat eventuele oneffenheden en bramen weggewerkt zijn.

 5. Behandeling
 6. Uw producten worden na hun vorming gegalvaniseerd of gemetalliseerd.

  Bij de galvanisatie wordt het product in een bad met gesmolten zink ondergedompeld. Deze zinklaag garandeert een goede bescherming tegen corrosie en zorgt er bovendien voor dat uw product mooi glanst.

  Bij metallisatie smelt men een zinkdraad die vervolgens, als het zink gesmolten is, op het product geblazen wordt. Dankzij metallisatie krijgt uw product een egaal oppervlak.

 7. Lakken
 8. Ter afwerking worden al onze producten gelakt. Hierbij wordt een poedercoatlaag aangebracht die vervolgens wordt gesmolten. Het voordeel van zon verlakking is dat uw product een krasbestendige en beschermende laag krijgt. Bovendien is een afwerking in kleur, die bovendien zijn kleur blijft behouden, zo mogelijk.

 9. Plaatsing
 10. Ter afwerking worden uw producten geleverd en zorgvuldig geplaatst.